Start
Profiel
 
Profiel
 
Profiel
Diensten
Projecten
Informatie
Contact
Butijn Bouw Advies levert doelgericht bouwadvies aan particulieren en bedrijven.
Butijn Bouw Advies wordt geleid door Rien Butijn. Rien heeft jarenlange ervaring opgedaan bij de overheid, eerst als medewerker bij de afdeling beheer en onderhoud gebouwen en vervolgens als co÷rdinator bij de afdeling bouw- en woningtoezicht.
Door de vele opleidingen die hij in de loop der jaren gevolgd heeft van bouwkundig opzichter BNA/VTS, technisch en juridische bouw-bestuursrecht, tot management en organisatie en de vele praktijksituaties kan Rien als all-round bouwkundig specialist betiteld worden.
 
Uit de vele praktijksituaties heeft Rien ondervonden dat er een grote behoefte bestaat zowel bij de burger als het bedrijfsleven om juiste informatie en begeleiding en dit met name op de volgende onderdelen van het vakgebied:
 
bullet het aanvragen van een omgevingsvergunning;
bullet de planologische vrijstellingsprocedures rondom bouwplannen die niet in overeenstemming zijn met het bestemmingsplan;
bullet het bepalen van de bouwkundige staat van een pand;
bullet het onderzoeken en vastleggen van specifieke bouwkundige gebreken van een pand, door o.a. dossieronderzoek in combinatie met specialistisch (indien nodig destructief) onderzoek;
bullet etc.
 
Onder de te leveren expertise kunt u de volgende zaken vinden:
 
bullet

Bouwbegeleiding

bullet

Bouwkundige keuringen

bullet

Bouwkostenberekeningen 

bullet

Bouwschade onderzoek   

bullet

Advisering in planologische procedures
 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.
 

Volgende